Unive autoverzekering

Unive autoverzekering

De e-Support autoverzekering van Unive zorgt voor meer dan alleen eventuele schades uitkeren. Raakt u betrokken bij een ongeval, dan kunt u altijd op een snelle hulp rekenen. Op deze manier bent u ook verzekerd van extra veiligheid voor elke inzittende van het voertuig.

Bovendien betaald u voor deze autoverzekering een zeer scherpe premie, Unive heeft namelijk geen winstoogmerk. U krijgt altijd een scherpe premie, ongeacht voor welke dekkingsvorm u kiest. Bovendien ontvangt u meteen al 50 procent no-claim korting als u voor het eerst een voertuig verzekert.

Unive geeft u de keuze uit WA, WA+ en 3 verschillende All Risk vormen, budget, plus en optimaal. Onderzoeksbureau MoneyView heeft de budget vorm met de maximale score van 5 sterren beoordeeld op het onderdeel prijs en de optimaal vorm heeft de maximale score van 5 sterren gekregen op het onderdeel kwaliteit. Bij Unive profiteert u onder andere van de volgende voordelen:

  • Optimale beoordeling MoneyView
  • Vervangend vervoer
  • Geen eigen risico
  • Snelle schadeafhandeling
  • Nieuwwaarde regeling
  • Meteen 50& no-claimkorting
  • Altijd hulp binnen handbereik
  • Geen winstoogmerk

E-Support snelle hulp

Voor Unive staat uw veiligheid altijd voorop, daarom is dan ook de e-Support autoverzekering ontwikkeld. Bij een ongeval wordt er automatisch een signaal naar de alarmcentrale gestuurd. Door deze tijdsbesparing kunnen levens gered worden! Bij het afsluiten van een autoverzekering wordt het e-Support systeem t.w.v. € 99.95 kosteloos voor u ingebouwd.

Hoe werkt e-Support

Door de ingebouwde Crash sensor wordt er bij een ongeval automatisch een signaal naar de alarmcentrale verstuurd. Het kan zijn dat u zelf niet meer in staat bent de ambulance te bellen, dit doet Unive voor u. Zij kunnen direct zien waar u zich bevindt en kunnen direct hulp voor u inschakelen.

Ook kan het gebeuren dat u plotseling onwel wordt, hiervoor is de noodknop ingebouwd. Bij een druk op de knop probeert de alarmcentrale u te bellen, lukt dit niet dan worden de huldiensten direct ingeschakeld.
Ook is het systeem handig in geval van diefstal. Bij diefstal van uw auto wordt het opsporingssysteem direct aangezet, een satelliet geeft Unive door waar uw voertuig zich bevind. Op deze manier kan de politie uw auto snel opsporen. Het systeem werkt in geheel Europa.

Vergelijk Unive met andere verzekeraars ▸

Naar Unive ▸