Reaal

Reaal

Reaal is een verzekeringsmaatschappij die al ruim honderd jaar actief is. Deze verzekeringsmaatschappij wilt klanten helpen bij het maken van weloverwogen keuzes wat betreft hun financiele situaties. Luisteren, meedenken en doen zorgen er dan ook voor dat klanten een bewuste keuze kunnen maken.

Autoverzekering

Bij Reaal kunt u terecht voor een WA, WA beperk casco en WA volledig casco autoverzekering. Voor welke autoverzekering u ook kiest, u kunt rekenen op een vakkundige en snelle hulp. Ook na een ongeval staat de verzekeraar voor u klaar met deze vakkundige en snelle service. Bovendien wordt u bij Reaal goed beloond met hoge no-claim kortingen bij schadevrij rijden. Standaard ontvangt u 48 procent no-claim korting, ook wanneer het uw eerste auto betreft en wanneer u nog jonger dan 24 jaar bent. Deze premiekorting kan oplopen tot 80 procent. De voordelen van Reaal:

  • Vakkundige en snelle hulp
  • Hoge no-claim kortingen
  • Invloed op eigen risico
  • Interessante aanvullende verzekeringen
  • Mogelijk pakketkorting

Invloed op eigen risico

Bij de WA beperkt casco en WA volledig casco autoverzekering van Reaal geldt er een standaard eigen risico van € 150. Echter heeft u invloed op dit bedrag. Want als u bij schade kiest voor een Schadegarant aangesloten herstelbedrijf dan vervalt het eigen risico. Het herstelbedrijf dient echter wel over een A of B classificatie te beschikken. Het is dan ook interessant om voor een aangesloten herstelbedrijf te kiezen zodat u geen eigen risico hoeft te betalen. Let op dat er andere voorwaarden kunnen gelden in specifieke situaties. Bij ruitschades wijkt dit namelijk af, maar ook voor jongeren onder de 24 jaar. Voor deze doelgroep wordt het eigen risico namelijk verhoogd met € 75. Behalve wanneer de schade ontstaan is door aangegeven situaties als onder andere storm, brand, hagel, rellen etc.