Over ons

Berekenautoverzekeringen.com helpt u bij het vinden van een juiste autoverzekering. Door middel van de vergelijkingsmodule kunt u voor uw persoonlijke situatie kosteloos een berekening maken bij diverse verzekeraars. De gegevens worden opgehaald bij ROLLS, een organisatie die dergelijke gegevens collecteert en beheert. In enkele gevallen wijken de getoonde gegevens af van de websites van de verzekeraars. De getoonde gegevens op de websites van de aanbieders zijn altijd leidend!

Naast een vergelijking op premie is het ook mogelijk om verder te vergelijken op voorwaarden. Wat zijn bijvoorbeeld de specifieke kenmerken van de nieuwwaarde regeling bij een bepaalde aanbieder? Of hoe ziet de bonus-malus ladder eruit bij een bepaalde verzekeraar?

Aanbod op Berekenautoverzekeringen.com

Uiteraard is het de bedoeling dat Berekenautoverzekeringen.com een zo groot mogelijk aanbod toont, het kan echter zo zijn dat enkele partijen niet naar voren komen in de vergelijking. U bent dan ook vrij om zelf nog een aantal andere verzekeraars af te gaan voor een weloverwogen keuze.

Verdienmodel

Bij een afgesloten verzekering ontvangt Berekenautoverzekeringen.com een eenmalige advertentievergoeding. Deze vergoedingen worden deels gebruikt om de actualiteit en functionaliteit van de website te waarborgen. Daarnaast zijn we continu bezig met een doorontwikkeling van ons platform, we willen immers te alle tijden de dienstverlening verbeteren!

Contact

Heeft u een vraag over onze website? Neem dan hier contact met ons op. Berekenautoverzekeringen.com is overigens geen adviseur, vragen omtrent producten of maatschappijen dienen aan de organisatie zelf gesteld te worden.

We horen overigens graag van u omtrent verbeter punten mocht u deze tegen komen. We willen de bezoeker immers zo goed mogelijk assisteren bij het vinden van een autoverzekering.