Onna-onna

Onna-onna

Onna-onna is een samenwerking met AEGON, AEGON is één van de grootste verzekeraars in Nederland. In een korte tijd hebben al meer dan 30.000 mensen een autoverzekering afgesloten bij de verzekeraar. Onna-onna wilt haar consument graag professioneel en snel van dienst zijn. De aanbieder heeft haar diensten afgesteld op de gemiddelde vrouw. Mannen zijn uiteraard ook welkom! Onna-onna biedt duidelijke voorwaarden in begrijpelijke taal, dit is een voordeel gezien de voorwaarden vaak ingewikkeld zijn bij andere aanbieders.

Autoverzekering

De verzekeraar heeft standaard de volgende dekkingen: WA, WA plus en de WA volledig casco (all-risk). U heeft bij Onna-onna geen eigen risico, u hoeft tevens geen rekeningen voor te schieten. Hieronder sommen we nog een aantal voordelen op:

  • Geen opzegtermijn, dagelijks opzegbaar
  • Direct iemand aan de lijn, geen wachttijden
  • Gratis pechhulp
  • Handtasdekking
  • Nieuwwaarde regeling (auto’s tot 3 jaar)
  • Overstapservice
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Doordat Onna-onna een gratis pechhulp aanbiedt kunt u vaak besparen op andere pechdiensten. Denk hierbij aan de AWNB wegenwacht, deze kan dus eventueel opgezegd worden. U heeft bij Onna-onna zelfs recht op pechhulp in uw eigen woonplaats. De handtasdekking dekt zowel de tas als de inhoud van de tas tot maar liefst 750 euro, erg handig voor de vrouwelijke rijder!

Bij nieuwe auto’s bent u standaard verzekerd met een nieuwwaarde regeling (auto’s tot 3 jaar), u krijgt dus de nieuwwaarde van uw voertuig uitgekeerd in geval van total loss of diefstal. Mocht u een ongeval krijgen met een tweedehandse auto binnen 2 jaar tijd? Dan vergoedt Onna-onna de aanschafwaarde van de auto, u kunt dan een gelijkwaardig voertuig terug kopen. Onna-onna staat tevens bekend om de goede klantenservice, geen lange wachttijden of keuzemenu’s, u wordt direct en professioneel te woord gestaan.

Vergelijk Onna-onna ook met andere verzekeraars, let hierbij echter niet alleen op de premie, bekijk ook zeker de dekking die hierbij geboden wordt!

Naar Onna Onna →