OHRA autoverzekering

OHRA autoverzekering

De autoverzekering van OHRA staat bekend om haar hoge service. Daarbij komt ook dat de prijs van de autoverzekering van OHRA laag is in de markt van autoverzekeringen. Bij OHRA staat service centraal. De slogan van OHRA is dan ook “meer service voor uw premie”.

Bij OHRA kan men daarnaast speciale kortingen op de premie krijgen. Sluit men bijvoorbeeld online een verzekering af, dan zal er in het eerste jaar van de verzekering een premiekorting van 15% verkregen worden.

OHRA biedt daarnaast ook een speciale no-claimkorting. Wanneer iemand al enkele jaren schadevrij rijdt, dan zal deze korting opgebouwd worden. Voor beginners is dit ook erg interessant. Zij beginnen met een no-claimkorting van 60%. Deze korting kan oplopen tot 82% na 14 jaar schadevrij rijden.

De autoverzekering van OHRA heeft als basis de Wettelijke Aansprakelijkheids-verzekering. Deze verzekering is verplicht voor alle auto’s. Bovenop deze basis kunnen speciale modules afgesloten worden. Binnen deze modules worden oorzaken van schade aan het voertuig gedekt. Er zijn speciale modules voor onder andere diefstal, ruitschade en schade door natuur.

Enkele voordelen

Enkele voordelen van de OHRA autoverzekering op een rijtje:

  • De premie is over het algemeen lager dan bij andere verzekeraars
  • Schade kan 24 uur per dag en 7 dagen per week aangegeven worden
  • Speciale kortingen kunnen verkregen worden na jaren schadevrij rijden
  • Het eigen risico start al vanaf €150,- per incident

Naast de Wettelijke Aansprakelijkheids-verzekering kan er bij OHRA ook gekozen worden voor de WA-Plus en de WA-all risk. Bij deze verzekeringen zijn enkele modules inbegrepen. Dit houdt in dat bepaalde oorzaken van schade dus altijd gedekt worden.

De premie voor deze autoverzekeringen is echter wel hoger dan de basis. OHRA biedt bij deze pakketten een leenauto aan indien de eigen auto door schade niet meer verder kan rijden.

Vergelijk OHRA met andere verzekeraars ▸

Naar OHRA →