NowGo autoverzekering

NowGo autoverzekering

De NowGo autoverzekering is vooral een snelle autoverzekering. Voor verzekerden die graag online een polis afsluiten, waar ze vervolgens meteen gebruik van kunnen maken. Om de weg op te gaan met hun auto. Door online een polis te kiezen. Met een ruime dekking en met de mogelijkheid om die verder uit te breiden met aanvullende dekkingen. Wat dat betreft volgt NowGo de weg die ook veel andere verzekeraars kiezen. Maar dan volledig online, om er daarmee voor te zorgen dat een ieder zich zo snel mogelijk zelf kan verzekeren.

Ruime dekkingen en aanvullende mogelijkheden

Er zijn ruime dekkingen beschikbaar op basis van WA, WA Beperkt Casco en Allrisk. Om de auto zo goed mogelijk te verzekeren, gewoon door daar online bij NowGo een polis voor af te sluiten. Tegelijkertijd zijn er een aantal aanvullende dekkingen beschikbaar. Het gaat dan bijvoorbeeld om twee verzekeringen voor inzittenden. De schadeverzekering inzittenden en de ongevallenverzekering inzittenden. Het is verstandig om de beiden goed te vergelijken, omdat ze op een andere manier zorgen voor dekking wanneer er een keer wat aan de hand is en anderen in de auto daarbij betrokken raken. Verder is het de moeite waard om goed te kijken naar de mogelijkheden van pechhulp in Nederland en in Europa.

Snel online een autoverzekering afsluiten

Online snel een autoverzekering afsluiten? Dat is mogelijk bij NowGo. De verzekeraar zorgt er daarmee voor dat de polis volledig online kan worden afgesloten, om daar vervolgens vlot gebruik van te maken. De verzekeraar maakt onderdeel uit van VIVAT, het bedrijf achter bijvoorbeeld Zwitserleven en REAAL. Dat betekent dat klanten met de NowGo autoverzekering kiezen Oro de ervaring van een grote verzekeraar. Die tegelijkertijd een frisse blik heeft, als kleine speler met grote ambities. Om het verzekerden zo eenvoudig mogelijk te maken een goede polis af te sluiten.