Nationale Nederlanden autoverzekering

Nationale Nederlanden autoverzekering

Bij de Nationale-Nederlanden bepaalt u zelf hoe compleet uw dekking is. Met een no-claim korting van 85% is de verzekeraar uniek en kunt uw premiekorting behoorlijk oplopen. Bovendien profiteert u van elke gezinsauto die u verzekert van dezelfde premiekorting als bij de eerste auto. Momenteel rekenen al ruim 5 miljoen klanten op de hulp van de Nationale-Nederlanden in geval van schade. Met de ‘Wat er ook gebeurt’-zekerheden kunt u er op rekenen dat er alles aan gedaan wordt om u spoedig verder te helpen. Bij spoed is er altijd iemand binnen 2 uur ter plaatse en u krijgt een vaste schademanager die alles voor u regelt. De voordelen waarvan u kunt profiteren zijn:

  • Geen eigen risico
  • Dagelijks opzegbaar
  • Internationale dekking
  • 24/7 hulpverlening
  • 85% no-claim korting
  • 2 jaar nieuwwaarde regeling

Meer weten over deze verzekeraar?

De Nationale-Nederlanden behoort tot de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland. Met ruim 5 miljoen klanten en 170 jaar ervaring is er een deskundigheid opgebouwd die dagelijks ingezet wordt om klanten tevreden te stellen. Duidelijkheid en transparantie staan hoog in het vaandel, zodat duidelijk is wat u van de diensten kunt verwachten.

Uitstekende producten en diensten, 6000 betrokken medewerkers en een juiste prijs/kwaliteitverhouding maken het mogelijk de juiste oplossing voor u te vinden. Door de deskundige klantgerichte aanpak dragen de verzekeringen het ‘Keurmerk Klantgericht Verzekeren’ sinds oktober 2010.

Zekerheidspakket

Al uw verzekeringen in één pakket creëert een overzichtelijkheid welke met het zekerheidspakket van de Nationale-Nederlanden mogelijk is. Op deze manier profiteert u ook van aantrekkelijke kortingen. Hoe meer producten u afsluit, hoe hoger de korting kan oplopen. U bepaalt zelf wat u verzekerd en u kunt de producten op uw persoonlijke situatie afstellen. Het zekerheidspakket kan altijd eenvoudig aangepast worden, zo bent u elk moment verzekerd zoals u dat wilt.