Lancyr autoverzekering

Lancyr autoverzekering

De Lancyr autoverzekering is beschikbaar in de bekende drie varianten, op basis van WA, WA Beperkt Casco en Allrisk. De verzekeraar wil het verzekeringnemers graag zo makkelijk mogelijk om een polis af te sluiten. Online en binnen 5 minuten, met een grote mate van flexibiliteit.
Verzekerden kunnen de Lancyr autoverzekering gewoon dagelijks opzeggen, waardoor ze in de tussentijd nergens aan vast zitten. En het is mogelijk om dekkingen af te sluiten op basis van de nieuwwaarde en een gelijkwaardige auto. Om bij total-loss te voorkomen dat er veel geld bij moet om een nieuwe of gelijkwaardige auto terug te kunnen kopen.

Flexibele autoverzekering: dagelijks opzegbaar

Lancyr kiest heel bewust voor een hoge mate van flexibiliteit. Door het mogelijk te maken om de autoverzekering gewoon dagelijks op te zeggen. Het is mogelijk de verzekering binnen 5 minuten op te zeggen en die na een bepaalde periode weer eenvoudig op te zeggen.
Flexibiliteit voor de verzekerden, zodat het aan Lancyr is om klanten te binden. Met goede service en nette afhandeling van schade. De verzekeraar is trots op de waardering door verzekerden, als het gaat om de schade-afhandeling. Het geeft goed aan dat de Lancyr autoverzekering draait om tevredenheid, zodat verzekerden hun polis niet opzeggen.

Nieuwwaarde of een gelijkwaardige auto

Bovendien is het met de Lancyr autoverzekering mogelijk om een regeling af te sluiten, op basis van nieuwwaarde of een gelijkwaarde auto. Dat voorkomt dat er veel geld bij moet op het moment dat de auto total-loss raakt. Zonder die regelingen zou de verzekeraar alleen de dagwaarde van een auto uit hoeven keren.

Dat betekent in de praktijk dat er veel geld bij moet om een nieuwe of vergelijkbare auto terug te kopen. Lancyr wil er met de polis vooral voor zorgen dat verzekerden eenvoudig een flexibele polis kunnen afsluiten, waarmee ze kunnen rekenen op een goede dekking voor hun auto.