InShared autoverzekering

InShared autoverzekering

Bij InShared staat schadevrij rijden centraal. De autoverzekering van InShared wordt dan ook goedkoper wanneer een bestuurder voor lange tijd schadevrij rijdt. InShared biedt verschillende soorten autoverzekeringen aan, waaronder de WA, Halve Allrisk en Allrisk. Daar bovenop kunnen speciale aanvullingen gekozen worden, zodat andere oorzaken van schade ook gedekt zullen worden.

De autoverzekeringen van InShared bieden een ruime dekking. Waar de WA-verzekering van InShared al ruime dekking biedt, vallen bijna alle soorten schade onder de Allrisk-verzekering. De speciale aanvullende verzekeringen kunnen er daarbij nog voor zorgen dat er nog meer schade gedekt zal gaan worden.

De premie van de autoverzekering bij InShared wordt bepaald door het pakket dat gekozen wordt. Voor auto’s ouder dan 10 jaar is een WA-verzekering voldoende, waarbij de premie het laagst is. De andere twee autoverzekeringen van InShared, halve allrisk en allrisk, zijn respectievelijk geschikt voor auto’s van 5 tot 10 jaar oud en auto’s jonger dan 5 jaar. De premie van deze twee autoverzekeringen is echter hoger dan de WA-verzekering, omdat er meer schade gedekt wordt.

Enkele voordelen

Enkele voordelen van de autoverzekering van InShared op een rij:

  • Is er sprake van schade? De premie wordt niet verhoogd
  • Hoe ouder de auto, hoe lager de premie
  • Een zeer ruime dekking
  • Schadevrij rijden wordt beloond met speciale punten. Deze punten kunnen voor geld ingewisseld worden.

De aanvullende verzekeringen van InShared bieden daarnaast nog meer extra voordelen. Bij een ongeval worden de inzittenden vaak niet extra verzekerd. InShared biedt een speciale verzekering welke, naast het verzekeren van de auto, ook de inzittenden verzekert.

Met de aanvullende verzekering Pechhulp kunnen leden bij InShared aangeven dat er pech is. Er zal dan direct pechhulp gestuurd worden om de situatie op te lossen – dit kan 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Naar Inshared →