IAK autoverzekering

IAK autoverzekering

IAK heeft voor iedere automobilist een passende autoverzekering. U geniet van een voordelige premie en eerlijke voorwaarden. U kunt zelf de dekkingsvorm kiezen die bij u past en dit aanvullen met de uitbreidingsmogelijkheden als: Schade inzittendenverzekering, ongevallen inzittendenverzekering, SOS hulpverlening en rechtsbijstand.

De instapkorting is al 40%, vanaf een leeftijd van 24 jaar. Met een autoverzekering van IAK profiteert u onder andere van de volgende voordelen:

  • Gunstige nieuwwaarde regeling
  • Gunstige aanschafwaarde regeling
  • 24/7 hulp
  • Snelle en eerlijke schadeafhandeling
  • Hoge instapkorting

Gunstige nieuwwaarde regeling

De eerste 3 jaar nadat u de auto gekocht heeft bent u totaal verzekerd tegen diefstal of totaal schade. U krijgt dan ook het bedrag terug waarmee u de auto opnieuw kunt aanschaffen. Is dezelfde uitvoering niet meer leverbaar, dan wordt maximaal 110% van de laatst bekende cataloguswaarde uitgekeerd.

Gunstige aanschafwaarde regeling

Voor tweedehandse auto’s kunt u gebruik maken van de aanschafwaarde regeling. Bij totaal schade of diefstal is uw auto in de eerste 12 maanden verzekerd voor de nieuwwaarde. De daarop volgende 2 jaar bent u verzekerd voor de aanschafwaarde. Is uw auto ouder dan 3 jaar, dan geldt er een gunstige afschrijvingsregeling. Pas na 5 jaar wordt er alleen de dagwaarde uitgekeerd.

Hulp in en buiten Nederland

24 uur per dag en 7 dagen per week kunt u rekenen op de noodzakelijke hulp in de vorm van advies en assistentie ter plekke. Kunt u niet meer verder met de auto, dan zorgt IAK ervoor dat uw auto bij een vertrouwd herstelbedrijf terechtkomt. Ook worden passagiers veilig afgezet op een gewenste locatie. Bij autopech in het buitenland kunt u ook rekenen op de noodhulp.

Kortingen

Op diverse manier kunt u profiteren van kortingen op de verschillende producten. Als klant van IAK kunt u eventueel profiteren van de onderstaande kortingen:

  • Collectieve kortingen via uw werkgever
  • Pakketkorting
  • Combinatiekorting

Van welke kortingen u kunt genieten is onder meer afhankelijk van de afspraken die met uw werkgever gemaakt zijn.

Vergelijk IAK met andere verzekeraars ▸