Hema

Hema

Iedereen in Nederland kent de Hema, een groot warenhuis die bijna in elke stad te vinden is. De Hema is al vroeg begonnen, in 1926 zijn ze gestart als dochterbedrijf van de Bijenkorf. De Hema staat over het algemeen bekend om haar kwalitatieve en toch betaalbare spullen. Sinds enige tijd biedt Hema ook verzekeringen aan. Hieronder gaan we verder in op de autoverzekering van de Hema.

Autoverzekering

Bij de Hema is het de bedoeling dat u zelf uw autoverzekering beheert. De verzekering is online af te sluiten, u bent dan direct verzekerd. Daarnaast is het mogelijk om uw polis aan te passen of eventuele wijzigingen door te geven.

Hema probeert de premies laag te houden. Naast een lage premie willen ze tevens een kwalitatieve autoverzekering aanbieden. Een complete dekking, voorwaarden in begrijpelijke taal en deskundige klantenservice zorgen er dan ook voor dat deze aanbieder populair is!

De voordelen nog even op een rijtje:

  • Altijd lage premies, ongeacht de situatie
  • Complete dekkingen, optioneel aanvullend
  • Begrijpelijke voorwaarden
  • Snel online premie berekenen en eventueel afsluiten
  • Online wijzigingen doorgeven

Wat biedt de Hema nog meer?

Hema heeft meer verzekeringen. Naast het bieden van de autoverzekering hebben ze ook de brommerverzekering, fietsverzekering, caravanverzekering, dierenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, woonverzekering en de ongevallenverzekering. U kunt ook online de premie berekenen van de bovenstaande verzekeringen, dit kan echter niet op onze website maar op de website van Hema.

Overstappen?

Indien u een overstap wilt maken naar Hema bieden zij een online overstaphulp. Dit maakt een overstap extra gemakkelijk, veel mensen ervaren dit toch vaak als vervelend. Bekijk overigens altijd goed de voorwaarden bij het afsluiten of overstappen van een verzekering, ook al is dit vervelend en kost dit veel tijd. U wilt niet voor onaangename verassingen komen te staan!