FBTO

FBTO

FBTO autoverzekering

Bij de autoverzekeringen van FBTO kan iedereen zelf kiezen wat er inbegrepen zal zijn bij de verzekering. Er zijn speciale basisverzekeringen die specifieke oorzaken van schade dekken. Deze pakketten bieden dan ook dekking in gevallen van schade. FBTO biedt bovenop deze pakketten nog speciale aanvullende modules aan. De modules kunnen individueel afgesloten worden.

De auto wordt hiermee verzekerd voor andere oorzaken van schade. Deze modules kunnen gedurende het gehele jaar aan en uit gezet worden. Bij FBTO betaalt iedereen dan ook “alleen voor de verzekering die jij echt nodig hebt”. De premie van de autoverzekering bij FBTO is afhankelijk van het pakket dat afgesloten wordt. Vaak kiest men voor de standaard verzekering, de Wettelijke Aansprakelijkheids-verzekering, welke in Nederland wettelijk verplicht is.

De modules welke bovenop de standaardpakketten afgesloten kunnen worden, geven de mogelijkheid om speciale regelingen te treffen met FBTO. Bij een jarenlange no-claim wordt de premie lager. Gebeurt er een ongeluk, dan zal deze no-claim verdwijnen. Een van de modules dekt dit risico, waardoor de hoge no-claimkorting blijvend verkregen wordt.

Enkele voordelen

Enkele voordelen van de FBTO autoverzekering op een rijtje:

  • Is de auto Total loss? FBTO vergoedt de volledige aanschafprijs van de auto
  • APK is gratis en hier hoeft geen extra premie voor betaald te worden
  • Speciale kortingen zijn verkrijgbaar voor zowel starters als jarenlange leden
  • Modules afsluiten bovenop de standaardpakketten is het gehele jaar mogelijk

Bij de WA-dekking en de WA-plus kan het voorkomen dat de schade niet binnen de dekking valt. Indien dit het geval is, zal FBTO er toch voor zorgen dat er voor zeer lage kosten reparaties gedaan zullen worden aan de auto. FBTO maakt afspraken met garages en automonteurs om zo tegen lage prijzen de reparaties, welke in sommige gevallen buiten de autoverzekering vallen, te kunnen laten verrichten.

Naar FBTO ▸