Clixx autoverzekering voor leenauto’s

Clixx autoverzekering voor leenauto’s

Een Clixx autoverzekering is er voor leenauto’s. Bij een uitgeleende auto draagt de eigenaar normaal gesproken het risico. Een eventuele schade komt op die manier voor rekening van de eigenaar. Dat kan flink in de papieren lopen en door de bonus-/maluskorting nog jaren invloed hebben.

De Clixx autoverzekering biedt een alternatief, al voor een paar euro per dag. Het is mogelijk om een wel of niet Allrisk verzekerde auto te voorzien van een specifieke polis. Een polis om de auto te kunnen lenen en de autoverzekering netjes af te sluiten. Zonder dat daar een extra reguliere polis aan te pas komt.

Alle schades gedekt, zonder eigen risico

De Clixx autoverzekering dekt alle schades, zonder dat er sprake is van een eigen risico. Het is wat dat betreft een uitgebreide Allrisk autoverzekering, af te sluiten per dag. Het is mogelijk om de verzekering voor 1, 2, 3 of meer dagen af te sluiten. Voor de periode waarin de auto geleend wordt. Om er tijdens die periode voor te zorgen dat er geen problemen ontstaan. Zonder eigen risico en zonder financieel risico. Op die manier zijn de eventuele kosten bij schade goed gedekt, zonder dat de verzekering van de eigenaar van de auto daarbij nodig is.

Online autoverzekering afsluiten

Het is bovendien mogelijk om de Clixx autoverzekering gewoon online af te sluiten. Door af te rekenen met iDeal, via de beveiligde omgeving van de eigen bank. Op die manier is het mogelijk om snel en eenvoudig een polis af te sluiten, die specifiek geldt voor de periode waarin de auto geleend wordt. Daarna stopt de polis automatisch weer, waardoor zowel de eigenaar als de persoon die de auto leent daar geen omkijken meer naar hebben. Het is een alternatief voor het gebruikelijke vertrouwen, dat kan leiden tot vervelende financiële situaties.