Centraal Beheer

Centraal Beheer

Bijna iedereen kent Centraal Beheer door de reclame ‘Even Apeldoorn Bellen’. Ze zijn dan ook één van de grootste verzekeraars van Nederland en een onderdeel van Achmea. De verzekeraar werkt zonder tussenpersonen en verkoopt de diensten en producten rechtstreeks aan de consument. U kunt rekenen op goed contact en een duidelijke dienstverlening.

Centraal Beheer heeft dan ook sinds 2010 het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Door dit onafhankelijke keurmerk kunt u ervan uitgaan dat de verzekeraar beloftes nakomt en heeft u een zekerheid dat er klantgericht gewerkt wordt. De verzekeraar heeft dan ook de ambitie de meest vertrouwde verzekeraar van Nederland te zijn.

Autoverzekering

De autoverzekering van Centraal Beheer is zeer populair, er hebben namelijk al meer dan 645.000 consumenten gekozen voor deze autoverzekering. U kunt dan ook rekenen op een lage premie en bovendien bepaalt u zelf hoe u zich verzekert. Mede doordat u zelf de hoogte van het eigen risico kunt bepalen betaald u niet voor zaken die u niet nodig heeft. Ook bij schade kunt u rekenen op een snelle en kwalitatieve dienstverlening. Dag en nacht kunt u terecht bij de schadeservice, ook vanuit het buitenland. De voordelen van de autoverzekering van Centraal Beheer:


Aanschafwaarde regeling

Centraal Beheer maakt gebruik van een zeer aantrekkelijke aanschafwaarde regeling. Indien uw auto gestolen wordt of u een ongeluk maakt waarbij de auto total loss raakt krijg u de aanschafwaarde van de verzekeraar uitgekeerd. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt dat u een auto van gelijke waarde weer opnieuw kunt kopen. Deze regeling is maar liefst 3 jaar geldig vanaf het moment dat u de auto gekocht heeft en niet alleen op nieuwe auto’s, maar ook op tweedehands auto’s.

Naar Centraal Beheer →