Autoverzekeraar Onna-Onna verhuist naar Aegon

Autoverzekeraar Onna-Onna verhuist naar Aegon

Autoverzekeraar Onna-Onna houdt op de bestaan. Dat betekent voor klanten van de verzekeraar dat ze overgaan naar een andere maatschappij. Tenminste, het is moederbedrijf Aegon dat de verzekeringen over zal nemen.
Dit zal gebeuren per 1 november. Overigens hoeven klanten daar niets van te merken. Ze kunnen gewoon gebruik blijven maken van dezelfde autoverzekering. Met dezelfde voorwaarden en dezelfde premie die ze nu ook al betalen. Wat dat betreft is er slechts sprake van een wijziging van de naam. De dekking en premie blijven gelijk, waardoor er wat dat betreft niets hoeft te veranderen.

Vanaf 1 november van Onna-Onna naar Aegon

Onna-Onna kan het hoofd zelf helaas niet langer boven water houden. Er is daarom gezocht naar een mogelijkheid om de verzekeringen elders over te brengen. De fiets- en pakketverzekering van de verzekeraar ging per 1 oktober al over naar ProRisk. Dat is de nieuwe tussenpersoon voor de polis.

De autoverzekering van Onna-Onna gaat per 1 november van dit jaar over naar Aegon. Dat was al het moederbedrijf van de verzekeraar, waardoor er sprake is van een eenvoudige overstap. Voor klanten verandert er bovendien niets, want de dekking en premie blijven gewoon gelijk aan wat ze al gewend waren.

Premie en polisvoorwaarden blijven gelijk

Aegon heeft besloten om de dekking gelijk te houden aan de huidige polis, waardoor er op dat gebied niets verandert voor de klanten. Bovendien berekent Aegon dezelfde premie als die Onna-Onna in rekening bracht. Er is dus ook geen sprake van hogere kosten. Het betekent in de praktijk dat klanten er weinig van zullen merken dat ze overstappen van Onna-Onna naar Aegon. Daarom komt er ook geen nieuw polisblad, want de oude blijft gewoon geldig. Zodra klanten hun autoverzekering besluiten te verlengen zullen ze daarvoor natuurlijk wel een nieuw polisblad ontvangen.