Aegon

Aegon

Aegon is een financiële dienstverlener die wereldwijd maar liefst 40 miljoen klanten bediend op basis van verzekeringen, vermogensbeheer, hypotheken en pensioenen. Aegon heeft haar eigen producten waarbij eraan gedacht is dat u zelf bewust bij uw keuzes stil moet staan zodat u ook zelfstandig bent op financieel gebied. Hierbij kunt u rekenen op begrijpelijke oplossingen waarbij een eerlijk dialoog centraal staat.

Autoverzekering

Al vele consumenten hebben voor de autoverzekering van AEGON gekozen, want er rijden momenteel al meer dan 475000 auto’s rond die verzekerd zijn bij deze verzekeraar. Het uitgebreide assortiment maakt het ook mogelijk dat er voor vrijwel iedereen een passende autoverzekering te vinden is. Bij de All Risk autoverzekering bepaald u bijvoorbeeld zelf hoeveel dekking u nodig acht. Deze verschillende All Risk dekkingen zijn onderverdeeld in drie pakketten, een basispakket, compleetpakket of een royaalpakket. Elke variant heeft een hoge kwaliteit, alleen de dekking is beter naarmate u voor een uitgebreider pakket kiest. Dit uitgebreide assortiment maakt dat er maar liefst 5 soorten autoverzekeringen zijn om voor te kiezen. Kiest u voor AEGON, dan heeft u profijt van onder andere deze voordelen:

  • Accessoires tot €750,- gratis meeverzekerd
  • Snelle schade afhandeling
  • Ruime keuze
  • Niet voorschieten bij schade
  • 1 Jaar nieuwwaarde regeling

Hoge No-claim korting

Bij elke autoverzekeraar kunt u wel no-claim korting opbouwen, maar de hoogte hiervan varieert. Bij AEGON kan deze korting oplopen tot maar liefst 80 procent. In feite betekend dit dan ook dat maar 20 procent van de premie betaald en hierdoor echt een enorme korting kunt verkrijgen. Uiteraard dient u hiervoor wel een aantal jaren schadevrij te rijden of schadevrij gereden te hebben. De schadevrije jaren die u nu heeft kunt u namelijk gewoon meenemen naar de autoverzekering van AEGON.

Naar AEGON ▸