ABN AMRO

ABN AMRO

De ABN AMRO autoverzekering afsluiten of op zoek naar meer informatie daarover? U heeft de keuze uit de bekende drie polissen. Op basis van WA, Beperkt Casco en Allrisk. Bovendien biedt de verzekering een aantal interessante aanvullende mogelijkheden. Het is de moeite waard om die goed te bekijken zodat u een goede vergelijking met andere verzekeringen kunt maken.

Premiekorting en aanschafwaarde terug: de mogelijkheden

Met een ABN AMRO autoverzekering kunt u bijvoorbeeld al snel rekenen op aantrekkelijke premiekorting. Op basis van het aantal schadevrije jaren dat u heeft opgebouwd. Bij ABN AMRO of bij een andere verzekeraar, dat maakt in dit geval niet uit. Na 5 schadevrije jaren kunt u bijvoorbeeld al rekenen op 75% korting op de nominale premie. Dat betekent een voordelige autoverzekering, terwijl u ondertussen kunt rekenen op een uitgebreide dekking.

Daarnaast heeft u met de ABN AMRO autoverzekering de mogelijkheid om bij diefstal of total-loss de aanschafwaarde van de auto terug te kijken. Dat kan met een nieuwe auto, net als met een auto van 1 tot 5 jaar oud. Indien de auto binnen 3 jaar total-loss raakt of wordt gestolen keert de verzekeraar gewoon de nieuwwaarde uit.

Handige tips

De ABN AMRO autoverzekering heeft een scherpe premie en een goede dekking. Maar, dat is niet alles. De verzekeraar wil u ook graag helpen met een aantal handige tips. Bijvoorbeeld door een complete EHBO-koffer in de auto te bewaren en ervoor te zorgen dat er per zitplaats een veiligheidsvest aanwezig is. Verder is het verstandig om een gevarendriehoek mee te nemen. Zorg ervoor dat er geen waardevolle spullen zichtbaar zijn in de auto als u daar niet in zit. Met de tips helpt ABN AMRO schades te voorkomen, waardoor de verzekeraar minder hoeft uit te keren. Het resultaat is een lagere premie voor de autoverzekering, zodat iedereen daarvan kan profiteren.